Storage method for vegetable seeds in winter

Current Location : HomePage > News

Storage method for vegetable seeds in winter

* 来源 : NetEase * 作者 : admin * 发表时间 : 2015-11-27 * 浏览 : 289

   producţia de legume, legume de depozitare este de a îmbunătăți rata de germinare și plantarea de calitate pentru 
   înainte de depozitare, ar trebui să fie amestecat în nişte seminţe de semințe de legume, imatur, gall scleroți, iarbă şi viaţa de impurități și de paie, frunzele şi pietriş şi lipsite de impurități curat, pentru a îmbunătăţi calitatea seminţelor, în siguranţă.semințe de legume de depozitare trebuie să fie legate de următoarele aspecte.
1. sau de depozitare cu capsula: viitoarea recolta seminţele de legume sunt grupate după, pe un loc şi aerisit, gata să ia de treierat.

2. în metoda de stocare: recoltă de cules seminţele de legume în pungi de hârtie sau material de buzunar, pe uscat.

3.sus, în primul rând, metoda de stocare: seminţele uscate, tifon cusut într - un mic sac de haine.astfel, consolidarea permeabilitatea, pentru seminţele de respiraţie, asigurarea calităţii seminţelor.în plus, pune geanta în ventilaţie, bine pe acoperiş, seminţele nu e uşor de umezeală şi s - a deteriorat.

4.temperatura de depozitare, uscate, de seminţe poate fi pus în pungi de hârtie de acoperire din material plastic, în recipiente închise ermetic.trebuie închisă bine borcane de lut, de la curăţătorie, interior o cantitate mică de var nestins şi acoperit cu un strat de hârtie şi să torn înăuntru seminţele şi acoperă un altar în var.asta reduce umiditatea şi furnizarea de seminţe de oxigen.această metodă poate fi păstrat la 2 - 3 ani, rata de germinare este de 95% sau mai mult.(sursă: tăran gansu.)
  metoda pentru un armăsar pentru agricultorii din iarna de conservare, seminţele trebuie, de asemenea, în special de păstrare la temperatura de stocare.

LINK